Suport contabil pentru instituțiile medicale din Moldova :

Servicii de contabilitate și automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru instituțiile medicale. Departamentul nostru tehnic a elaborat un software specializat „ECONT: Centru Medical”, pentru a automatiza majoritatea proceselor cabinetelor pentru consultanții, cabinetelor stomatologice, cabinetelor oftalmologice etc.În concordanță cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic unde fiecare component (operator, contabil, administrator) primește informația necesară de care are nevoie, operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența lucrului în echipă. Mai mult ca atît, noi nu ne temem de schimbările legislației în vigoare, care, de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea evidenței contabile în procesul întregii companii.Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale clienților noștri sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens – este privită ca un act de lipsă de respect, care duce la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul centrelor medicale este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar evidența contabilă se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi,am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate centrelor medicale,cabinetelor,clinicilor stomatologice din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение медицинских центров – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru