Suport contabil pentru companiile din sectorul serviciilor

Servicii de contabilitate & Automatizare

O caracteristică distinctivă a serviciilor este intangibilitatea lor, care determină diferența de evidență a serviciilor față de evidența stocurilor. De exemplu, spre deosebire de stocurile fizice, care trec prin diferite etape de producție înainte de etapa de consum, consumul serviciilor oferite are loc simultan cu producerea serviciului. Evidența contabilă a chieltuielilor suportate de companiile care oferă servicii, are propriile sale particularități, deoarece depinde de tipul specific de activitate.
De exemplu, există o diferență mare în oferirea serviciilor consumatorilor ce nu necesită investiții materiale (de exemplu, informații, audit sau altele asemenea). Plus la toate, viteza are o importanță deosebită. De exemplu, dacă un produs poate fi amânat și vândut mâine, atunci serviciul care nu este furnizat astăzi este o pierdere directă.

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru companiile de servicii. Departamentul nostru IT automatizează cu succes majoritatea proceselor zilnice, astfel încât procesul de furnizare a unui serviciu să fie grăbit semnificativ, ceea ce înseamnă că vom avea mai mult profit în companie.Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la paralizarea evidenței contabile a întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale clienților noștri sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar dori să beneficieze de serviciile noastre” este respinsă. Se pune accentul pe aceea ca fiind considerat un act de lipsă de respect ajungîndu-se până la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul companiilor din Moldova este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate în toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение предприятий сферы услуг – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru