Suport contabil pentru întreprinderile de producție

Servicii de contabilitate și automatizare

Deservim întreprinderile de producere. Cu toată varietatea proceselor de producție, ordinea în evidența contabilă poate fi păstrată datorită automatizării. Departamentul nostru IT automatizează cu succes majoritatea proceselor zilnice. Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea activității în întreaga companie. Nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul companiilor din Moldova este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.
  Deci, în acordarea serviciilor de contabilitate, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un meneger pe resurse umane, un jurist, un programator. Fiecare persoană responsabilă asigură calitate în departamentul său. Iar în ansamblu, datorită muncii în echipă se obține calitate și transparență în companie.

  Oficiul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate în toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение производственных предприятий – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru