Suportul caselor de amanet în Moldova

Evidența contabilă & Automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru casele de amanet. Departamentul nostru tehnic a elaborat un software specializat „ECONT: Lombard” pentru automatizarea majorității proceselor de afaceri: încheierea unui contract de împrumut și completarea unui voucher, calcularea și distribuirea plăților în conformitate cu graficele de plată, contabilitatea depozitului de bunuri gajate, intrarea în posesia bunurilor gajate, realizarea articolelor de inventar și multe altele …Împreună cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic în care fiecare component (operator, manager, contabil, administrator) primește informația necesară, iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența lucrului in echipa.Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la paralizarea evidenței contabile a întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale Caselor de Amanet sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar dori să beneficieze de serviciile noastre” este respinsă. Se pune accentul pe aceea ca fiind considerat un act de lipsă de respect ajungîndu-se până la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul Caselor de Amanet este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional,  noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate Caselor de amanet din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Evidența contabilă organizațiilor de amanet într-un singur pachet.

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru