Servicii contabile pentru intreprinderele mijlociu

Servicii contabile & automatizare

Suportul acordat de cгtre compania noastrг este benefic pentru оntreprinderile mijlocii. Specialiștii noștri preiau organizarea , procesarea evidenței , automatizвnd la cheie toate procesele pentru a intensifica activitгțile, a economisi timp și a crește profiturile.Oferim suport la perfectarea portofoliului de acte necesar participгriila licitații, sau diverse proiecte de obținere a subvențiilor.

Bazele de clienți și furnizorii sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită ca un act de lipsă de respect, până la ruperea tuturor relațiilor.

Util de citit

Promoții și oferte ECONT

Automatizare

Produse eficiente pentru munca de birou

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate

  Fiecare persoană responsabilă asigură corectitudinea proceselor în departamentul său, а в совокупности чистоту и качество всего бухгалтерского учета на предприятии.

  Noi suntem asigurați cu tot de ce aveți nevoie.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor,ridicăm singuri documentele, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate, которые поддерживаются собственным 1С IT отделом. Garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение средних фирм – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru