Servicii contabile pentru intreprinderele mici

Servicii contabile & automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru întreprinderile mici, deoarece participăm la dezvoltarea clienților noștri, ajutându-i să urce pe scara succesului. În primul rând, păstrăm un preț stabil pentru serviciile noastre, fără al mări, oferind clientului posibilitatea de a se dezvolta. Ajutăm să participați la diverse proiecte de primire a subvențiilor.

Bazele de clienți și furnizorii sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită ca un act de lipsă de respect, până la ruperea tuturor relațiilor.

Util de citit

Promoții și oferte ECONT

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Fiecare persoană responsabilă asigură corectitudinea proceselor în departamentul său.

  Noi suntem asigurați cu tot de ce aveți nevoie.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor,ridicăm singuri documentele, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate, datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT

  . Garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение малых фирм – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru