Lucrăm activ în dezvoltarea sectorului IT în Moldova

Servicii Contabile & 1С parteneriat

Suportul contabil prestat de compania noastră este foarte benefic pentru clienți. La urma urmei, parțial, noi înșine suntem o companie IT 1C și avem aceleași procese ca și alte întreprinderi IT. Înțelegem clientul fără cuvinte. Ne putem împărtăși cu ușurință experiența și cele mai bune practici.

Bazele de clienți și furnizorii sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită ca un act de lipsă de respect, până la ruperea tuturor relațiilor.

Orice companie de IT servicii, poate apela la serviciile noastre

Harta clienților noștri în acest moment:

web development

SEO și Marketing

Administrări de sisteme și rețea

Desktop și android aplicații

Specialistul nostru Vă va ajuta

Întrebați și veți primi răspuns

Comandați serviciile noastre

Revenim cu apel, înțelegem, sfătuim

  How can we help you?

  Contabilitatea și asistența pentru întreprinderile IT este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi cu timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codurilor financiare, fiscale, muncii, civile și a codului contravențional, am încadrat personalul cu diverși specialiști specializați fără de care furnizarea de servicii de înaltă calitate nu e posibilă.

  Atunci când se prestează serviciile de asistență contabilă, este implicat nu doar contabilul șef al unei companii IT, ci și un responsabil cu resurse umane, un avocat, un specialist în protecția muncii, un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal și un programator 1C, unde fiecare funcționar asigură perfecțiunea în zona sa de lucru și, în ansamblu, curățenia și calitatea în ansamblu a contabilității la întreprindere. Ni se oferă tot ce aveți nevoie.

  Avem un loc pentru organizarea ședințelor, ridicăm singuri documentele, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate. Nu trebuie să investiți în propriul departament de contabilitate sau să riscați să angajați un contabil în part-time. Clienților noștri le pasă doar de activitatea lor IT, iar garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în ​​Chișinău, cât și în toată Moldova. Costul serviciilor noastre de contabilitate este egal cu piața pentru companiile IT și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil staționar.

  Mai mult de 10 ani experiență

  Zeci de clienți mulțumiți

  Nu ratați timpul

  APELAȚI ACUM LA SERVICIILE NOASTRE

  SUPORT CONTABIL PENTRU COMPANII IT – la cheie!

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru

  Pe lîngă serviciile de contabilitate, ECONT dezvoltă proiecte de afaceri la comandă pentru companii din diverse domenii, pentru participarea la licitații, granturi și proiecte de investiții, monitorizăm indicatorii financiari, oferim consiliere fiscală cu privire la diferite sarcini, depunem documente pentru înregistrare ca rezident în IT Park etc.