Servicii de contabilitate a întreprinderilor comerciale din Moldova

Evidența contabilă & Automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru organizațiile comerciale. Departamentul nostru tehnic va automatiza locurile de muncă ale casierilor, va crea o singură rețea a companiei, va instala software de gestionare și de comerț.Noi suntem Franciza 1C, folosim produsele 1C ca bază pentru automatizare, care sunt potrivite pentru automatizarea a orice: a depozitelor angro, a sălilor de comerț, a magazinelor, a buticurilor etc. În concordanță cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic unde fiecare component (operator, manager, contabil, administrator) primește informația necesară, iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă astfel se realizează coerența și eficiența lucrului în echipă.Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea evidenței contabile în procesul întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, noi nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale clienților noștri sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar dori să beneficieze de serviciile noastre” este respinsă. Acesta fiind considerat un act de lipsă de respect duce până la ruperea tuturor relațiilor.

Magazine on-line

Direcție cu perspectivă & vânzare cu amănuntul pe internet

Starea On Line a magazinului face posibilă acceptarea fondurilor într-un mod automat, prin sisteme de plăți și cheș. Realizarea comenzii prin servicii de livrare, inclusiv poștale, afectează sistemul de evidență contabilă și depozitare a mărfurilor.
Însăși posibila pierdere a valorilor materiale livrate prin serviciile poștale și alte servicii de livrare îl obligă pe contabil să reflecte operațiunile de formare a rezervelor și, împreună cu aceasta, să clasifice tranzacțiile după gradul de risc, ceea ce înseamnă că fără un pic de logică e greu de descurcat.
După cum am menționat deja de mai multe ori, este convenabil să cooperați cu compania noastră. Departamentul nostru IT integrează cu ușurință sistemul de evidență contabilă în platforma de comerț a magazinului online, ceea ce din start va exclude majoritatea întrebărilor inutile, întârzierile și va elimina erorile din evidența contabilă.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  E vidența contabilă și suportul companiilor comerciale este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri, elaborăm produse de evidență și automatizare. Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite, operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Oficiul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate depozitelor angro, magazinelor, buticurilor din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение фирм оптовой и розничной торговли – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru