SERVICII CONTABILE PENTRU COMPANIILE
ORGANIZATOARE DE SERBARI

Servicii contabile & Automatizare

Suport contabil în compania noastră – este foarte benefic companiilor organizatoare de evenimente.Departamentul nostru tehnic a dezvoltat un software specializat care simplifică cât mai mult procesul de munca.
Prin legatura cu programul de contabilitate, se formează un singur spațiu informațional în care fiecare legătură (operator, contabil, administrator)primește volumul de informații de care are nevoie, operațiunile de rutină sunt atribuite procesării sistemului în sine, se realizează coerența și eficiența muncii în echipă.Mai mult decit atit, nu ne infricosam de schimbările legislative,care, de regulă, duc la pierderea relevanței programelor existente si frinarea contabilitatii întregii organizații.Deoarece suntem deserviți de propriul nostru departament IT – dispare problema cu protecția datelor.Fără terți
,evidenta contabilă și IT într-un singur loc în cadrul unui sprijin cuprinzător – la cheie.

Bazele de clienți și furnizorii sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită ca un act de lipsă de respect, până la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidenta contabila  și insotirea companiilor de catering (alimentatre) este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi cu timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi,dar evidenta contabila se afla  in strinsa  legătură cu partea financiara,codul fiscal, codul muncii,  codul civil și  cel al infracțiunilor,am dotat personalul cu diverși specialiști specializați fără de care nu este posibilă prestarea de servicii de înaltă calitate.

  Monitorizăm lucruri noi în fiecare zi, venim la client cu o soluție gata făcută, punem lucrurile în ordine și menținem echilibrul.

  Biroul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate organizatorilor de nunți, sărbători, agrement, studiouri foto în toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение организаторам мероприятий- Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru