Suport contabil companiilor care prestează servicii de reparatie.

Servicii de contabilitate și automatizare

Servim companii hibrid (reparate). Hibrid – deoarece combină în sine procesele de producere și de comerț cu amănuntul. Abilitatea de a vinde unul și același bun sau de a-l utiliza ca consum de material, generează o întreagă varietate de procese de afaceri. Departamentul nostru IT automatizează cu succes majoritatea acestora. Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea activității în întreaga companie. Nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul companiilor din Moldova este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional,  noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Deci, în acordarea serviciilor de contabilitate, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un  meneger pe resurse umane, un jurist, un programator. Fiecare persoană responsabilă asigură calitate în departamentul său. Iar în ansamblu, datorită muncii în echipă se obține calitate și transparență în companie.

  Oficiul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate în toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Не теряйте время

  ЗВОНИТЕ ПРЯМО СЕЙЧАС

  Бухгалтерское сопровождение ремонтных предприятий – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru