Cine suntem noi?

Societatea cu Răspundere Limitată ECont Prof.

adresa: str. Academiei 5, mun. Chisinau, Republica Moldova, MD-2028

Pagina noastră web este: https://econtprof.md.

 

Ce date personale colectăm și de ce?

 1.Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agent de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Dacă vizitați pagina noastră de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date cu caracter personal și este eliminat când închideți browserul.

Când vă conectați, vom configura, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului.

Dacă selectați „Rețineți-mă”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de la contul dvs., cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browserul dvs. Acest cookie nu include date cu caracter personal și indică pur și simplu ID-ul postării articolului pe care tocmai l-ați editat. Expiră după o zi.

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru a vă salva numele, adresa de e-mail și site-ul web în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați din nou datele dvs. atunci când lăsați un alt comentariu.

2.Media

Vizitatorii paginii web pot încărca imagini pe site, însă ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de locație încorporate (GPS EXIF) incluse.

 3.Forme de contact, formulare pentru completare

ECont Prof SRL va prelucra datele cu caracter personal ale ale Solicitantului de servicii: nume, prenume, numarul de telefon, e-mail, localitatea, imagine, profesie, funcție, Date tehnice: (IP, sistemul de operare, data, luna anul accesării site-ului, alte date după caz) prin intermediul site-ului econtprof.md

ECont Prof SRL va prelucra datele cu caracter personal in mod corect si adecvat.

 Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime, si anume se vor folosi pentru:

  1.  Analiza informaţiei privind potețialii clienți, sfera lor de activitate, necesitățile și cerințele clienților
  2. Prestării serviciilor puse la dispoziție, în vederea pregătirii consultațiilor profesionale și oferirea informațiilor complete cerute de solicitant/client la aceste consultații.
  3. Pentru asigurarea unei comunicări continue, inclusiv prin expedierea unor mesaje promoţionale, pentru executarea rapidă a solicitărilor Dvs., soluţionarea reclamaţiilor adresate, etc.
  4. Prestarea serviciilor de asistență juridică în sfera de activitate a companiilor;
  5. Eficientizarea activităților administrative, operaționale și tehnice;
  6. Asigurarea accesibilității, coerenței și continuității proceselor legate de administrarea informației;
  7. Păstrarea memoriei instituționale și dezvoltarea continuă în vederea corespunderii cu tendințele procesului tehnic;
  8. Pentru oferirea serviciului de comunicații interpersonale
  9. Oferirea serviciilor de abonare

 

Resetarea accesului pe pagina web

Dacă solicitați o resetare a parolei, adresa dvs. IP va fi inclusă în e-mailul de resetare.

 

Legile aplicabile politicii de securitate a datelor

Asigurarea protectiei drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal este unul din principiile de baza a ECont Prof SRL.

Conform: 

  1. Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal,
  2. Legii Nr. 982/2000 privind accesul la informație;
  3. Legii nr. 105/2003 privind protecția consumatorilor;
  4. Legii nr. 284/2004 privind comerțul electronic;
  5. Legii nr. 139/2010 privind dreptul de autor și drepturile conexe;
  6. Cerințelor față de asigurarea securității datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaționale de date cu caracter personal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1123 din 14 decembrie 2010

ECont Prof SRL va prelucra datele cu caracter personal in mod corect si adecvat.

Informatiile colectate vor fi adecvate si neexcesive; vor fi exacte, la necesitate actualizate; stocate într-o formă care să permită identificarea subiecţilor datelor cu caracter personal pe o perioadă care nu va depăşi durata necesară atingerii scopurilor pentru care sînt colectate şi ulterior prelucrate.

ECont Prof SRL va colecta datele cu caracter personal inclusiv si prin urmatoarele moduri: completarea formularelor tip prin intermediul site-ului econtprof.md, completarea cererilor on-line prin intermediul site-ului companiei ECont Prof SRL sau interviuri fata in fata, telefon, examinare a actelor (copiilor) prezentate.

ECont Prof SRL Vă atenţionează, că la prezentarea datelor cu caracter personal, Dvs. vă exprimaţi acordul expres pentru prelucrarea datelor de către compania ECont Prof SRL.

Prelucrarea datelor dvs personale se intemeiaza intotdeauna pe: consimtamantul dvs, daca v-ati manifestat optiunea in acest sens, executarea contractelor incheiate cu noi, indeplinirea unei obligatii legale, interesul nostru legitim, un interes public major.

Pentru a va putea oferi produse si servicii personalizate, putem prelucra datele dvs cu caracter personal care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dvs, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana.

 

Transmiterea datelor catre terti

Conform cerințelor Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, ECont Prof SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele personale pe care Clientul/Solicitantul le furnizează.

ECont Prof SRL va lua măsuri de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, diseminării, precum şi împotriva altor acţiuni ilicite, va asigura un nivel de securitate adecvat în ceea ce priveşte riscurile prezentate de prelucrare şi caracterul datelor prelucrate Dvs.

Datele cu caracter personal pot fi utilizate și în alte scopuri prevăzute expres de lege, cum ar fi: la solicitarea organelor de ocrotire a legii, organelor de control – activități pe care operatorul de date nu le poate prestabili însă le ia în calcul atunci când colectează datele cu caracter personal. În cazul unor astfel de situații, operatorul de date va verifica corespunderea solicitării sub aspect de respectare a principiilor de protecție a datelor cu caracter personal și le va executa doar în cazul existenței scopului și temeiului legal.

 

Durata de stocare a datelor

Datele cu caracter personal se vor stoca doar pe perioada existenței raporturilor civile și/sau pe termenul expres stabilit de legislația specială în temeiul cărei sunt prelucrate datele cu caracter personal.

Dupa expirarea relatiilor contractuale, datele cu caracter personal colectate vor fi pastrate in forma arhivata pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu si in conformitate cu Indicatorul documentelor – tip si al termenelor lor de pastrare pentru organele administratiei publice, pentru institutiile, organizatiile si intreprinderile Republicii Moldova, aprobat prin Ordinul nr. 57 din 27.07.2016 al Serviciului de Stat de Arhiva.

  

Drepturile utilizatorilor paginii web econtprof.md

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita ștergerea oricăror date personale pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Solicitantul/Clientul/Utilizatorul paginii beneficiaza de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul la informare, dreptul la acces, dreptul la interventie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unii decizii individuale,  dreptul de opozitie pe care le poate exercita printr-o cerere scrisa adresata  ECont Prof SRL, str. Academiei 5, mun. Chisinau, Republica Moldova, MD-2028