Suport pentru companiile de microcreditare din Moldova

Servicii contabile & automatizare
[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” shadow=”vc_info_box_shadow” hovershadow=”vc_info_box_hvr_shadow” title_color=”#000000″ info_title=”Punerea la evidență a OCN” title_size=”16″ info_desc=”Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.” css=”.vc_custom_1617825265082{margin-bottom: 10px !important;}” font_icon=”fas fa-random”]
  1. Înregistrăm la CNPF, pregătim regulamente:
  • Regulamentul privind oferirea de servicii,
  • Regulamentul privind elementele de bază ale managementului în afaceri
  • Regulamentul privind mecanismele de soluționare a revendicărilor clienților,
  • Regulamente pentru campaniile publicitare,
  • Regulament pentru identificarea, evaluarea și minimizarea riscurilor de spălare a banilor și de finanțare a terorismului

2. Înregistrăm la ASP

3. Înregistrăm la CNPDCP, pregătim  pachetul necesar de documente[/mvc_infobox]

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” shadow=”vc_info_box_shadow” hovershadow=”vc_info_box_hvr_shadow” title_color=”#000000″ info_title=”Regulamente pentru OCN” title_size=”16″ info_desc=”Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.” css=”.vc_custom_1617819246395{margin-bottom: 15px !important;}” font_icon=”fas fa-retweet”]Elaborăm pentru CNPF

Elaborăm pentru CNPDCP

Pregătim documentele proiectului[/mvc_infobox]

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” shadow=”vc_info_box_shadow” hovershadow=”vc_info_box_hvr_shadow” title_color=”#000000″ info_title=”Evidența contabilă a OCN” title_size=”16″ info_desc=”Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.” font_icon=”far fa-handshake”]În conformitate cu SNC

Conform Lege Nr.1 din 16.03.18

În conformitate Reglamentari curente CNPF[/mvc_infobox]

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru organizațiile de microcreditare.

Departamentul nostru tehnic a elaborat un software specializat „OCN Asistant” pentru a automatiza majoritatea proceselor de afaceri: scoring clientului și a garanților, încheierea unui contract de împrumut, calcularea și distribuirea plăților în conformitate cu programele de plăți, formarea rapoartelor în CNPF și Infodebit și multe altele.

Împreună cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic unde fiecare component (operator, manager, contabil, administrator) primește informația necesară iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența lucrului in echipa.

Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la paralizarea evidenței contabile a întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale OCN sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar dori să beneficieze de serviciile noastre” este respinsă. Se pune accentul pe aceea ca fiind considerat un act de lipsă de respect ajungîndu-se până la desfacerea tuturor relațiilor. Evidența contabilă și suportul organizaților de microcreditare este afacerea noastră.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul organizaților de microcreditare este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate organizațiilor de microcreditare din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение микро кредитных организаций – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru
  [social_vc_father align=”center”][social_vc_son icon=”fab fa-facebook-f”][social_vc_son icon=”fab fa-google”][social_vc_son icon=”fab fa-youtube”][/social_vc_father]