Lichidarea unei companii

Servicii de contabilitate și suport pentru afaceri

Majoritatea spun că este dificil să închizi o companie. Prin urmare, mulți nici măcar nu încearcă, pentru că așa au auzit. Desigur, este mult mai profitabil să oferiți unui client 500 de lei pentru prezentarea rapoartelor cu zero, decât să-l convingeți să închidă compania. În cazul în care nișa de afaceri s-a epuizat, ar fi mai corect să închideți compania actuală și să deschideți una nouă cu o altă direcție. Dacă se ia o decizie de a pune capăt afacerii ca atare, este corect să închideți compania și să vă odihniți, amintindu-vă uneori ca ceva din trecut. Dacă oferta noastră se potrivește cu dorința dumneavoastră ➜ Veniți! Trebuie să închidem compania – o vom închide!

Lichidarea prin faliment.

Oferta este pentru cei care înțeleg că aflîndu-se în această situație, falimentul este garantat și…. ; Și în acest moment, apar două opțiuni de curgere a evenimentelor:

Prima opțiune – restabilirea companiei. Faptul este că o întreprindere aflată în procedură de faliment are pârghii de natură legislativă care îi permit să scape de penalitățile acumulate, majorări de întîrziere, amenzi. Eșalonarea creanțelor. Implică-ți propriii debitori în acest proces. Și mult mai mult, ceea ce în cea mai mare parte scoate compania din criză.

A doua opțiune – lichidarea propriu zisă întreprinderii. Aici cel mai important lucru este planificarea evenimentelor care se vor desfășura. Pas cu pas. Încetișor. Fără surprize.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Servicii de înregistrare totale

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • 022-83-777-4
  • econtprof@mail.ru