Suport contabil pentru întreprinderile din Moldova în care nu sunt activități

Servicii de contabilitate și suport în afaceri
[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” shadow=”vc_info_box_shadow” hovershadow=”vc_info_box_hvr_shadow” title_color=”#000000″ info_title=”Motive pentru lipsa activității :” title_size=”16″ info_desc=”Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.” css=”.vc_custom_1617339604603{margin-bottom: 15px !important;}” font_icon=”fas fa-random”] Compania dvs este înregistrată – așteptăm momentul potrivit pentru a începe activitățile.

Nișa de afaceri a fost epuizată – este nevoie de timp pentru a reorienta afacerea .

Ce a mers prost? un angajat cheie a plecat, cofondatorul a renuțat la cota parte , probleme juridice [/mvc_infobox]

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” shadow=”vc_info_box_shadow” hovershadow=”vc_info_box_hvr_shadow” title_color=”#000000″ info_title=”Gradele de inactivitate a intreprinderii :” title_size=”16″ info_desc=”Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.” css=”.vc_custom_1617339667587{margin-bottom: 15px !important;}” font_icon=”fas fa-retweet”]Activitate lentă – se eliberează facturi , se efectuiază transferuri bancare.

Recuperare – acceptarea plăților de la debitori

Stagnare – o lipsă completă de activitate, o perioadă de așteptare[/mvc_infobox]

Activitatea companieipoate fi nu într-atît de profitabilă. Uneori este nevoie de o pauză în activitate . Chiar și așa,în lipsa activității economice, sunt necesare o de perfectata și transmite instanțelor unele rapoarte. Legislația noastră impune chiar și rapoartele «cu zero» să fie trimise la timp și să respecte cerințele de completarea formularului și depunere. Dacă afacerea dvs. este inactivă, încredințați furnizarea de rapoarte «zero» profesioniștilor, iar dvs. vă veți ocupa de ceea ce vă va ajuta să vă reluațiactivitatea intreprinderii.

[vc_headings borderclr=”#000000″ title=”Rezultatul sondajului” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” titleclr=”#000000″]cei care anterior au încercat să depună desinestătător rapoartele «cu zero»[/vc_headings]

Starea tensiunii

Nu este posibil să vă relaxați, vă faceți griji, din diverse motive :

 • «Și ce rapoarte trebuie prezentate, poate s-a schimbat ceva?»
 • «Unde pot găsi informații despre modificări»
 • «Рe cine ar trebui să întreb?»
 • «Site-ul web al fiscului s-a schimbat, în ce mod se depun rapoarte electronice?»
 • «Cum se completează noul formular, ce să indic în aceste celule?»

Pentru a vă reanima afacerea, veți avea nevoie de tot potențialul, de toată energia și puterea voastră. Concentrați-vă pe esențial.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidenta contabila si suportul companiilor – este afacerea noastra. Investim în ea zilnic cu timpul și banii noștri .

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi,dar evidenta contabila se afla in strinsa legătură cu partea financiara,codul fiscal, codul muncii, codul civil și cel al infracțiunilor,am dotat personalul cu diverși specialiști specializați fără de care nu este posibilă prestarea de servicii de înaltă calitate.

  n prosesul furnizarii serviciilor contabile, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un angajat al departamentului resurse – umane, jurist, specialist în protecția muncii,responsabilul de protecția datelor cu caracter personal și programator 1C, unde fiecare persoana responsabila asigură impecabilitatea domeniului său de lucru, și, în ansamblu, puritatea și calitatea evidentei contabile ce tine de departamentul sau la întreprindere.Noi oferim toate necesare.

  Detinem spatiu pentru organizarea întâlniril, noi singuri preluam documentele, detinem versiuni actuale ale softurilor de evidenta contabile. Nu este nevoie să echipați propriul departament de contabilitate sau sa riscati sa angati un contabil part – time.
  Clienții noștri sunt antrenati doar in afacerea lor, dar garanția unei evidente contabile de înaltă calitate este asigurată de contractul de servicii și asistență contabilă.

  Noi lucram atit in Chisinau, cit si in toata Moldova. Costul serviciilor noastre de contabilitate este egal cu cel de pe piața și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение , предоставление пустых отчетов- Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru
  [social_vc_father align=”center”][social_vc_son icon=”fab fa-facebook-f”][social_vc_son icon=”fab fa-google”][social_vc_son icon=”fab fa-youtube”][/social_vc_father]