Modificări în documentele juridice ale companiei

Servicii de contabilitate și suport pentru afaceri.

În procesul de activitate a companiei, este deseori necesar să schimbăm adresa juridică a companiei, componența fondatorilor și altele. Astfel de modificări se reflectă în actele de înregistrare ale companiei. Pentru a face aceste modificări, trebuie să trimiteți pachetul necesar de acte și să treceți prin înregistrarea repetată de Stat.

Specialiștii noștri vă vor ajuta de asemeni și cu procese mai complicate de înregistrare repetată cum ar fi separarea, divizarea, fuziunea întreprinderilor.

Bilanțul de separare poate fi întocmit de asemeni de noi.

Lucrăm prin procură, rezolvînd noi înșine majoritatea problemelor. Vă deranjăm doar în cazuri excepționale.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Contabilitatea și asistența companiei este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, a muncii, civil și Codului contravențional, am recrutat divers personal calificat fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  În acordarea serviciilor de contabilitate, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un manager responsabil pe resursele umane, un avocat, un specialist în protecția muncii, un responsabil în protecția datelor cu caracter personal și un programator 1C, unde fiecare persoană responsabilă asigură corectitudinea proceselor în departamentul său. Noi suntem asigurați cu tot de ce aveți nevoie.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor, ridicăm singuri documentele la necesitate, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate. Nu trebuie să investiți în propriul departament de contabilitate sau să vă asumați riscul angajării unui contabil part-time. Clienții noștri se preocupă doar de afacerea lor, iar garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Servicii de înregistrare totale

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • 022-83-777-4
  • econtprof@mail.ru

  În afară de serviciile de contabilitate, ECONT dezvoltă proiecte de afaceri la comandă pentru companii din diferite domenii, pentru participarea la licitații, pentru participarea la granturi și proiecte de investiții, urmărim indicatorii financiari, oferim sfaturi privind impozitarea, cu privire la diferite sarcini, prezentăm acte pentru înregistrare etc. …