Servicii de contabilitate pentru instituțiile de învățământ

Servicii contabile și automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru instituțiile de învățământ. Evidența angajaților cu normă întreagă și peste normă, a muncitorilor, evidența orelor lucrate, certificatelor primite în dar și multe altele au fost elaborate de către departamentul nostru tehnic înainte de automatizare.Software-ul dedicat gestionării documentelor în întreprindere ne ajută să ținem totul sub control. În concordanță cu programul de contabilitate, se formează un singur spațiu informațional unic unde fiecare component (operator, contabil, administrator) primește informația necesară, iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența lucrului în echipă. Mai mult ca atît , noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care, de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea evidenței contabile în procesul întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet .

Bazele de clienți și furnizorii sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită ca un act de lipsă de respect, până la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul centrelor de învățământ este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar evidența contabilă se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Oficiul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate organizatorilor cursurilor de educație, secțiilor pentru copii din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение образовательных учреждений- Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru