Evidență contabilă pentru Startup-uri

Contabilitate și automatizarea evidenței contabile .

Suportul contabil al companiei noastre este foarte benefic pentru întreprinderile nou-înființate, deoarece pentru o taxă lunară minimă, clientul are acces nu numai la contabilul șef, ci și la întreaga echipă de angajați : consultant, contabil, manager pe resursele umane, jurist, programator 1C – fără de care nu poate face față nici o afacere … Nu este nevoie să riscați să angajați un contabil part-time.
Numai contabilul poate verifica calificările unui contabil. Nu este nevoie să alocați metri pătrați și să echipați un departament de contabilitate în biroul dvs. – acestea sunt cheltuieli foarte scumpe și inutile. Ceea de ce aveți cu adevărat nevoie este să vă începeți propria afacere. Iar evidența contabilă este afacerea noastră. Noi investim în ea în fiecare zi banii și timpul nostru, astfel încât clientul nostru să nu se poată îngrijora de nimic altceva decât de dezvoltarea propriei afaceri.

Orice companie , poate apela la serviciile noastre
O atenție deosebită este acordată companiilor tinere, înființate, nou deschise. La urma urmei, cel mai greu este la început – și avem tendința de a ajuta.

Orice companie , poate apela la serviciile noastre

Молодым, начинающим, только открывшимся фирмам уделяется особое внимание. Ведь тяжелее всего на старте – а нам свойственно помогать.

Util de citit

Promoții și oferte ECONT

Instrucțiuni

pentru înregistrarea companiei

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar evidența contabilă se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi, am recrutat divers personal fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Fiecare persoană responsabilă asigură calitate în departamentul său, iar în ansamblu,transparență și calitate a contabilității în companie.

  Suntem asigurați cu tot de ce aveți nevoie.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor, ridicăm singuri documentele, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate care sunt susținute de propriul nostru departament IT 1C. Garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru

  În afară de serviciile de contabilitate, ECONT dezvoltă proiecte de afaceri la comandă pentru companii din diferite domenii, pentru participarea la licitații, pentru participarea la granturi și proiecte de investiții, urmărim indicatorii financiari, oferim consiliere fiscală cu privire la diferite sarcini, depunem documente pentru înregistrare ca rezident al Parcului IT etc.