Bazîndu-ne pe experiența acumulată de-a lungul anilor, suntem bucuroși să oferim clienților noștri servicii de contabilitate și asistență în afaceri în aproape toate domeniile de activitate.

Contabilitatea pe ramuri

Serviciile noastre de contabilitate sunt potrivite pentru:

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar evidența contabilă se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi,am recrutat divers personal fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor, ridicăm documentele la necesitate, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate. Nu trebuie să investiți în propriul departament de contabilitate sau să vă asumați riscul angajării unui contabil part-time.

  Clienții noștri se preocupă doar de afacerea lor, iar garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение – Под члюч

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru

  De asemenea, SERVICII pentru programa 1C, VÂNZAREA PROGRAMELOR 1C. LICENȚE.

  Aici puteți comanda servicii privind instalarea programei 1C, întreținerea software-ului cu programa „1C: Întreprindere”, precum și suport privind informații și consultanță pentru utilizatorii programelor „1C.

  Mai departe