Suportul companiilor de turism din Moldova

Servicii contabile și automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte convenabil pentru companiile de turism. Departamentul nostru tehnic a elaborat un software specializat „ECONT: Turism” pentru a automatiza majoritatea proceselor de afaceri: încheierea contractelor de călătorie cu clienții, evidența bonurilor, evidența preferințelor clienților, raportarea zilnică etc. În concordanță cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic unde fiecare component (operator, manager, contabil, administrator) primește informația necesară, iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența lucrului în echipă. Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea evidenței contabile în procesul întregii companii. Datorită faptului că suntem
deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale companiilor de turism sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar dori să beneficieze de serviciile noastre” este respinsă. Acesta fiind considerat un act de lipsă de respect care duce pînă la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul agențiilor de turism este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă zilnic modificări semnificative, iar evidența contabilă se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, noi am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite,operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru este situat în Chișinău, oferim servicii de contabilitate în toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение туризма – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru