Întocmirea fluxului de documente

Servicii de contabilitate și suport în afaceri

Ați comandat perfectarea unui anumit regulament și l-ați primit gata. Credeți că asta e tot? Desigur că nu, primind acest produs, veți obține un bonus sub forma unei tone de timp economisit, a unui sistem nervos puternic și a multor bani economisiți pe care i-ați fi cheltuit făcând greșeli și obținând o experiență vastă pe care noi v-am oferit-o.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Contabilitatea și suportul companiei este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codurilor financiare, fiscale, muncii, civile și a Codului contravențional, am încadrat divers personal calificat fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  În acordarea serviciilor de contabilitate, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un responsabil în resurse umane, un avocat, un specialist în protecția muncii, un responsabil îb protecția datelor cu caracter personal și un programator 1C, unde fiecare persoană responsabilă asigură calitate în departamentul său, iar în ansamblu,transparență și calitate a contabilității în companie.Suntem asigurați cu tot de ce aveți nevoie.

  Dispunem de spațiu pentru organizarea ședințelor, ridicăm singuri documentele, avem versiuni actualizate ale programelor de contabilitate. Nu trebuie să investiți în propriul departament de contabilitate sau să vă asumați riscul angajării unui contabil part-time. Clienții noștri se preocupă doar de afacerea lor, iar garanția unei contabilități de înaltă calitate este asigurată de contractul pentru servicii și asistență contabilă.

  Lucrăm atât în Chișinău, cât și în toată Moldova. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastră au un preț rezonabil și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Разработка инструкции и регламентов

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru

  În afară de serviciile de contabilitate, ECONT dezvoltă proiecte de afaceri la comandă pentru companii din diverse domenii, pentru participarea la licitații, pentru participarea la granturi și proiecte de investiții, monitorizăm performanța financiară, oferim sfaturi privind impozitarea, cu privire la diferite sarcini, depunem documente pentru înregistrare, etc. …