Suport pentru companiile din sectorul frumuseții și îngrijire a corpului

Contabilitate și automatizare

Suportul acordat de către compania noastră este foarte benefic pentru saloanele de înfrumusețare și companiile din sectorul frumuseții . Specificul evidenței stocurilor în acest domeniu crează diverse întrebări ,și dacă luăm în considerare trăsătura caracteristică a saloanelor de păstrare a bunurilor spre vânzare, atunci automatizarea este indispensabilă. Departamentul nostru tehnic a dezvoltat software specializat pentru automatizarea majorității proceselor companiilor prestatoare de servicii de înfrumusețare. Când este interconectat cu programul de contabilitate, se formează un singur spațiu informațional în care fiecare legătură (operator, contabil, administrator) primește cantitatea de informații de care are nevoie, atribuie operațiuni de rutină procesării sistemului în sine și atinge coerența și eficiența muncii în echipă. Mai mult, nu ne temem de modificările legislației, care, de regulă, duc la pierderea relevanței programelor existente și la paralizarea contabilității pentru întreaga organizație. Deoarece suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor. Nu există terțe părți. Contabilitate și asistență IT într-un singur loc în cadrul asistenței complete de la A la Z .

Bazele de clienți ale saloanelor sunt un secret comercial. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar avea nevoie de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens este privită drept un act de lipsă de respect, care duce pînă la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidența contabilă și suportul companiilor din Moldova este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite, operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru se află în Chișinău, oferim servicii de contabilitate saloanelor de înfrumusețare, studiourilor de bronz,saloanelor de depilare, saloanelor de masaj și lifting din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение студий красоты и ухода за телом – Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru