Servicii de contabilitate în domeniul transportului și logisticii

Contabilitate și automatizare

Suportul contabil al companiei noastre este foarte benefic pentru (instituțiile de învățământ)așa e scris aici dar nui corect ar fi corect(companiile de transport,serviciile de livrare și logistică). Software-ul dedicat gestionării documentelor pentru întreprinderi ne ajută să ținem totul sub control.În concordanță cu programul de contabilitate, se formează un spațiu informațional unic în care fiecare component (operator, contabil, administrator) primește informația necesară, iar operațiunile zilnice sunt procesate automat de sistemă, astfel se realizează coerența și eficiența muncii în echipă. Mai mult ca atît, noi nu ne temem de modificările legislației în vigoare, care de regulă, duc la pierderea programelor existente și la frînarea evidenței contabile în procesul întregii companii. Datorită faptului că suntem deserviți de propriul nostru departament IT, nu avem probleme cu asigurarea protecției datelor cu caracter personal. Fără intermediari, evidența contabilă și asistența IT sunt încadrate într-un singur pachet.

Bazele de clienți ale clienților noștri sunt secrete comerciale. Orice solicitare „Oferiți-ne o listă de clienți care ar beneficia de serviciile noastre” este respinsă. Insistarea în acest sens – este privită drept un act de lipsă de respect, care duce la ruperea tuturor relațiilor.

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns.

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Contabilitatea și suportul companiilor de transport este afacerea noastră. Investim în ea în fiecare zi timpul și banii noștri.

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi, iar contabilitatea se află la îmbinarea codului financiar, fiscal, muncii, civil și a Codului contravențional, am recrutat divers personal calificat, fără de care nu este posibil acordarea serviciilor de înaltă calitate.

  Suntem la curent cu tot ce apare nou, venim la client cu soluții gata pregătite, operativ aranjăm totul și menținem echilibrul.

  Sediul nostru se află în Chișinău, oferim servicii de contabilitate companiilor din domeniul Logisticii din toată Moldova.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Бухгалтерское сопровождение транспортных компаний- Под ключ

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru