Colectarea datoriilor

Evidenta contabila si suportul companiilor

Este corect și evident săobții ce e al tău și chiar cu calcularea dobînzii în caz de întîrziere .Deseori însă , întreprinderile așteaptă stingerea cît mai curîndă a creanțelor , însă din lipsa mijloacelor bănești, partenerii nu își pot onora obligațiunile comerciale . Drept urmare,se vor utiliza pârghii legale, legislative de influență asupra debitorilor, pentru a recupera creanțele. Recuperarea creanțelor este mult mai ușoară decât pare , dacă de acesta se vor ocupa specialiștii noștri .

Angajatul nostru vă va ajuta oricînd.

Puneți întrebări și obțineți răspuns

LĂSAȚI O CERERE

Putem reveni cu un sunet, o să vă înțelegem, o să vă dăm un sfat.

  Evidenta contabila si suportul companiilor – este afacerea noastra. Investim în ea zilnic cu timpul și banii noștri .

  În condițiile în care legislația noastră suferă modificări semnificative în fiecare zi,dar evidenta contabila se afla in strinsa legătură cu partea financiara,codul fiscal, codul muncii, codul civil și cel al infracțiunilor,am dotat personalul cu diverși specialiști specializați fără de care nu este posibilă prestarea de servicii de înaltă calitate.

  In prosesul furnizarii serviciilor contabile, este implicat nu doar contabilul șef, ci și un angajat al departamentului resurse – umane, jurist, specialist în protecția muncii,responsabilul de protecția datelor cu caracter personal și programator 1C, unde fiecare persoana responsabila asigură impecabilitatea domeniului său de lucru, și, în ansamblu, puritatea și calitatea evidentei contabile ce tine de departamentul sau la întreprindere. Noi oferim toate necesare.

  Detinem spatiu pentru organizarea întâlniril, noi singuri preluam documentele, detinem versiuni actuale ale softurilor de evidenta contabile. Nu este nevoie să echipați propriul departament de contabilitate sau sa riscati sa angati un contabil part – time.
  Clienții noștri sunt antrenati doar in afacerea lor, dar garanția unei evidente contabile de înaltă calitate este asigurată de contractul de servicii și asistență contabilă.

  Noi lucram atit in Chisinau, cit si in toata Moldova. Costul serviciilor noastre de contabilitate este egal cu cel de pe piața și nu diferă prea mult de costul serviciilor unui contabil part-time.

  Peste 10 ani de experiență.

  Zeci de clienți mulțumiți.

  Nu pierdeți timpul!

  SUNAȚI ACUM!

  Услуги юриста-доступно на расстоянии телефонного звонка

  • Address: Chisinau, str.Academiei 5
  • +(373) 76-714-776
  • econtprof@mail.ru

  Pe lângă serviciile de contabilitate, ECONTdezvoltă proiecte de afaceri la comandă pentru companii din diverse domenii, pentru participare la licitații, pentru participare la granturi și proiecte de investiții, urmărim indicatorii financiari, oferim consultatii privind impozitarea diferitor sarcini, depunem documente pentru înregistrare , etc…