Econt Prof SRL
Centrul Servicii Contabile, IT și Asistență Pentru Afaceri

ECONT
1C franchise
ACAP

Comerț

15 ani Experiență

Sfera Financiară

5 Ani Experiență

Prestare Servicii

15 Ani Experiență

Producere

10 Ani Experiență

Servicii IT

7 Ani Experiență

 • Comerț

  15 ani Experiență

 • Sfera Financiară

  5 Ani Experiență

 • Prestare Servicii

  15 Ani Experiență

 • Producere

  10 Ani Experiență

 • Servicii IT

  7 Ani Experiență

Mai mult de 10 ani pe piață.

Mulțime de clienți mulțumiți.

Istoria în ani

Idea stă la bază

Am creat companiа care nu este ca celelalte. Avem la baza un concept simplu „Tot de ce are nevoie o afacere este să se adune într-un singur loc”. Adică- să furnizăm servicii în complex. Clientul nostru este ocupat doar cu propria sa afacere, nu este distras de nimic altceva și știe că în orice moment la dispoziția lui sunt disponibili nu doar un contabil, ci și un avocat, programator, consultant și ceilalți specialiști ai noștri.

2011

Serviciul HR

Găsirea cadrelor este cu adevărat o sarcină dificilă. Fraza preferată a administratorului nostru „Nu avem contabili ocazionali, doar cei selectați. Doar celor cărora le place ceea ce fac.”

2012-2015

Fără programatori -nicăieri

Nu am fost mulțumiți de softul la care am lucrat. Adaptarea software-ului de către compania care ne deservea a fost realizată extrem de încet și cu reticență. Deci, am dezvoltat propriul nostru Departament de Programare.

2016

Automatizarea totală

Pe lângă direcția principală a serviciilor de contabilitate, rezolvăm și sarcinile clientului pentru automatizarea evidenței la întreprindere. „Prin automatizarea Clientului – simplificăm contabilitatea.” De atunci, majoritatea clienților noștri de contabilitate au început să folosescă software-ul nostru. Automatizarea crește semnificativ veniturile clientului și, în același timp, reduce costurile noastre de prelucrare a datelor.

Astfel, studiem în detaliu activitățile clientului, identificăm industria și caracteristicile individuale:

• dezvoltăm conceptul de sisteme de contabilitate a datelor, stabilim ce tip de date are nevoie Clientul, structura de raportare și alte informații operaționale necesare pentru ca Clientul să ia decizii strategice și de management;

• dezvoltăm programele de automatizare;

• elaborăm un program al fluxului de documente, forme de documente primare și rapoarte de gestiune;

• pe baza produselor software 1C, se dezvoltă o configurație unică, luând în considerare specificul activităților financiare și economice ale Clientului.

2017

Perfecționare continuă

Legislația noastră este mereu în schimbare. De zi ce trece legiuitorul adoptă regulamente, legi, acte normative și alte documente, de care  afacerile locale trebuie să se conducă.  Noi, ne perfecționăm în continuu. Avem specialiști certificați,  care arată reușitele profesionale în domeniu financiar contabil. Ne adoptăm mereu la legislație. De aceea, știm bine ce anume este necesar și conform cărei legi la afacerea dumneavoastră.

2018

Dezvoltăm abilități

Analizând dezvoltarea întreprinderilor clienților noștri, am identificat anumite norme care într-un caz au avut un efect benefic, iar în altul nu prea mult. După analiza acestei experiențe, am început să oferim consultații și mai ample, în vederea optimizării indicatorilor de bază în activitatea companiilor clienților nostri.

2019

Anul juristului

Departamentul nostru juridic a făcut o treabă excelentă anul acesta. Unii dintre clienții noștri au fost atacați de la birourile de colectare. Din fericire, avocații noștri au făcut o treabă grozavă. Și ceilalți clienți ai noștri aveau nevoie de ajutor, pentru a-și obține condiții favorabile, reduceri la plată, facilități suplimentare pe contractele încheiate anterior pandemiei. Am zis că vom ajuta clienții nostri, asta și am făcut.

2020

Perspective noi

Suntem o echipă ECONT tânără și în curs de dezvoltare. Avem multe oportunități noi și interesante în viitorul apropiat

2021 -.....
Nu ratați Timpul

SUNAȚI ACUM

Ne aflăm în orașul Chișinău. Avem o parcare convenabilă și gratuită.

 • Address: Chisinau, str.Academiei 5
 • +(373) 76-714-776